
Regulamin szkolnego konkursu na lapbook w języku angielskim o zdrowym odżywianiu w ramach Europejskiego Dnia Zdrowego Jedzenia i Gotowania.
Cele konkursu:
- Kształtowanie prozdrowotnych nawyków żywieniowych.
- Rozwijanie zainteresowania językiem angielskim.
- Rozwijanie twórczości i kreatywności uczniów.
- Popularyzacja lapbooka jako atrakcyjnej formy w edukacji.
Zasady ogólne:
- Konkurs adresowany jest do uczniów klas IV-VIII.
- Zadaniem uczestników konkursu jest wykonanie książeczki tematycznej w formie lapbooka o zdrowym odżywianiu.
- Format i technika wykonania lapbooka dowolne.
- Każdy uczestnik konkursu może złożyć jedną pracę.
- Każdą pracę należy podpisać na odwrocie: imię i nazwisko, klasa.
- Prace należy przekazać pani Annie Krygowskiej-Malik.
- Termin oddania prac: 20 listopada 2023 r.
- Ocenie podlegać będzie poprawność językowa, estetyka wykonania i pomysłowość.